Past life regression Amsterdam

Soms komen de sleutels van een helend proces uit een onverwachtse hoek. Je kan een herinnering hebben van een vroegere tijd, een tijd van voor dat je geboren bent. Dit noemen wij past life regression.

Terug naar een past life

Past life regression Amsterdam

Gelukkig ben je als hypnotherapeut niet op zoek naar de waarheid. Wel ben je op zoek naar wat de cliënt nodig heeft om te kunnen helen. Soms, als je het onbewuste van de cliënt vraagt om terug te gaan naar het moment dat een bepaalde overtuiging tot stand is gekomen, krijg je een antwoord dat niet rijmt met wat je weet over het leven van de cliënt. Het blijkt dat de cliënt een herinnering ophaalt die niets te maken heeft met haar huidige leven. Soms lijkt het, alsof de herinnering stamt uit een vorig leven. Dit is past life regression.

Proces

Deze past life regression is veelal indrukwekkend en kan leiden naar een diep helend proces. Het gaat niet per se om uit te zoeken hoe dat leven in elkaar steekt, maar over de thema’s die uit dat leven naar voren komen. Deze thema’s zijn altijd relevant voor het helende proces van de cliënt.

Het is ook mogelijk om meteen in een therapiesessie aan te sturen op deze herinneringen. Op één of andere mysterieuze manier dragen wij allemaal dit soort herinneringen met ons mee. Het lijkt ook vaak te maken te hebben met het proces van dromen, waarin het onbewuste situaties creëert die gestoeld zijn op waar gebeurde gebeurtenissen die een symbolisch betekenis hebben.

Plan gratis kennismakingsgesprek in
Past Life Regression Amsterdam

Past life regresssion

Kosten: €405

Intake ± 90 minuten

Regressie 90 minuten

Integration ± 90

  • De Past life Regressie sessie vindt plaats een paar dagen na de intake in Amsterdam.
  • De integratie sessie vindt plaats een week na de regressie sessie. Het is ook mogelijk om andere hypnotherapie sessies hieraan te koppelen.
Past life regression Amsterdam