Hypnotherapeut Amsterdam

Naast hypnotherapeut in Amsterdam ben ik ook componist van hedendaagse klassieke muziek. Verhalen, mythen en archetypes hebben veel van mijn composities geïnspireerd, en structureren ook het menselijke onbewuste, waar hypnotherapie op inwerkt.

amsterdam oost hypnotherapeut

Creativiteit inzetten voor heling

Catharsis

Het proces waar jij als cliënt doorheen gaat kan ik als hypnotherapeut in Amsterdam in een breder kader plaatsen. Ik voel wat nodig is om op een gegeven moment een catharsis, een doorbraak te bereiken in een proces. Dit is een belangrijk moment: je ervaart dan een diep inzicht, en het helingsproces komt op gang.

Zelf heb ik ook het nodige meegemaakt in mijn leven, en ik ben in staat om me goed te verplaatsen in jouw omstandigheden. Waar nodig breng ik mijn relativeringsvermogen en humor in: lachen kan ook vaak bevrijdend werken.

Kort over mijzelf als hypnotherapeut in Amsterdam

  • Mijn naam is Jeff Hamburg. Ik ben geboren en getogen in de Verenigde Staten. Sinds mijn 22e woon ik in Nederland. Al mijn hele leven ben ik componist van modern klassieke muziek.
  • Literatuur, filosofie, levensbeschouwing en spiritualiteit zijn belangrijk voor mij, ook in het kader van de therapie die ik aanbied. Universele behoeftes, angsten, drijfveren van mensen zijn van doorslaggevende betekenis in het menselijke onbewuste.
  • De stap om hypnotherapeut te worden in Amsterdam was voor mij voor de hand liggend: als kunstenaar was ik al bekend met de innerlijke wereld van verhalen, symbolen en metaforen.
  • Ik heb gestudeerd bij Academie Hypnos gevestigd nu in Voorthuizen.

Lees hier verder wat ik jou als hypnotherapeut in Amsterdam kan aanbieden

Plan gratis kennismakingsgesprek in
Hypnotherapeut Amsterdam
Hypnotherapeut Amsterdam