Mijn aanbod

Hieronder is een overzicht van wat ik als hypnotherapeut aan jou kan aanbieden. Neem gerust contact met mij op om vragen te stellen of een afspraak te maken.

Wat ik je kan aanbieden

Mindfulness Training

Op de dinsdagochtend geef ik groepstrainingen in Mindfulness. Dit is geen achtweekse cursus Mindfulness maar trainingen voor iedereen, ongeacht of je eerder Mindfulness hebt gedaan of niet. Voor meer informatie kan je hier klikken.

Kosten: gratis

Trainingen vinden plaats bij Choku Gym, Wachterstraat 21, Zaandam

Intakegesprek en visualisatie

Weet je niet zeker of hypnotherapie iets voor jou is dan kan je altijd een intakegesprek afspreken. Het duurt ongeveer 90 minuten waarin je over je achtergrond en familiegeschiedenis kan vertellen. Hier kunnen wij ook praten over wat je wil bereiken met hypnotherapie. Op het eind doe ik een visualisatie zodat je kan ervaren waar hypnotherapie je naartoe kan brengen.

Kosten zijn €120 voor 90 minuten

Past life regression

Regressie is een krachtig gereedschap. Regressie kan je niet alleen terugbrengen naar momenten in je prille jeugd maar ook naar momenten in wat wij vorige levens noemen. Dit kan een uitkomst zijn als je zit met bijvoorbeeld emoties of lichamelijke klachten waar er geen duidelijke oorzaak voor zijn. Ik bied een pakket aan van 3 sessies inclusief één past life regressie. Voor meer informatie, klik hier.

Kosten zijn €295 voor 3 sessies

Hypnotherapie

Ben je zover dat je je daadwerkelijk wil veranderen, ballast uit het verleden aanpakken, patronen die niet meer voor jou gezond zijn transformeren, dan kan hypnotherapie veel voor je betekenen. Hypnotherapie is doorgaans een kort-lopend proces: in de meeste gevallen vindt er al na vier of vijf sessies veel verandering plaats.

Kosten zijn €120 per sessie van ong. 90 minuten

Plan gratis kennismakingsgesprek in
Aanbod