Blog

Nienke, 42 jaar

by beheer on 2 juni 2014 Reacties uitgeschakeld voor Nienke, 42 jaar

Ik vond het heel verrassend om te ervaren hoe ver je terug kunt gaan in je herinnering als je dat onder begeleiding doet. Dat je bijvoorbeeld naast jezelf als kind kunt staan en dat kind alsnog iets kunt geven wat er toen niet was.

read more
Nienke, 42 jaar

Jan, 62 jaar

by beheer on 2 juni 2014 Reacties uitgeschakeld voor Jan, 62 jaar

We kwamen er achter dat ik wat lichter zou kunnen leven, minder zwaar op  sommige zaken zou kunnen reageren. Ik denk met enige regelmaat terug aan de beelden en situaties die ik tegenkwam.

read more
Jan, 62 jaar

Deny, 57 jaar

by beheer on 2 juni 2014 Reacties uitgeschakeld voor Deny, 57 jaar

Het unieke van Jeff is dat hij samen volkomen veilig en doortastend met je je eigen vraagstuk afpelt. Zijn oefeningen leiden tot dieper inzicht en bewustzijn. Het is heel prettig om met hem te werken.

read more
Deny, 57 jaar

Margo, 33 jaar

by beheer on 21 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor Margo, 33 jaar

Jeff hielp me met de zoektocht naar meer balans in mijn leven. Het was bijzonder hoe uit elk gesprek een thema naar voren kwam waar we vervolgens aan gingen werken. Na de sessies voel ik me meer “zen”.

read more
Margo, 33 jaar

Marieke, 45 jaar

by beheer on 21 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor Marieke, 45 jaar

Alles wat uiteindelijk gebeurt met jezelf komt úit jezelf en dóór jezelf. Deze krachtige boodschap heeft Jeff mij zélf laten ontdekken tijdens zijn bijzondere sessies.

read more
Marieke, 45 jaar

Betty, 38 jaar

by beheer on 21 maart 2014 Reacties uitgeschakeld voor Betty, 38 jaar

Toen ik bij Jeff kwam was ik erg getraumatiseerd door mijn recente scheiding. Na een aantal sessies heb ik mijn innerlijke kracht en mijn zelfvertrouwen teruggevonden, en ik kan het leven weer aan. Het is alsof er een enorme last van me is afgevallen.

read more
Betty, 38 jaar