De zin van mijn leven (terug)vinden

Misschien herken je het wel, een punt in je leven waar je steeds meer vragen krijgt. Over wie je bent, wat je hier doet en wat de zin van het leven nou echt is. Ben je echt zinvol bezig met je leven? Vaar je je eigen koers of laat je je juist leven door alle hectiek van het leven.

De zin van het leven

Wat de zin van het leven is, is een vraag die al eeuwenlang wordt gesteld. Een filosofische vraag, waarvan het antwoord zelden unaniem is. Al is het een zeer persoonlijke vraag, je kan hulp krijgen bij een stukje zelfontplooiing. Doormiddel van hypnotherapie kun je duidelijkheid en opheldering krijgen in dit soort levensvragen. Soms kan het antwoord heel simpel zijn, alleen heb je een duwtje in de goede richting nodig. Een herinnering van een tijd voordat je geboren bent bijvoorbeeld, dit noemen we past life regressie. 

Hypnotherapie

Overtuigingen uit een vorig leven kun je hebben meegenomen naar dit leven. Dit kan je tegenzitten in persoonlijke groei. Door hypnotherapie kom je in een diep ontspannen toestand (die ook wel ‘trance’ genoemd wordt), waardoor je je met hulp van de therapeut bewust kunt worden van onbewuste belemmeringen en waar ze vandaan komen. Door dit op te sporen, te herbeleven en te ontladen, kun je ze verwerken en inpassen in je leven. Op deze manier kun je weer in contact komt met de krachtbron in jezelf, waardoor je het leven beter aan kunt en de zin van het leven duidelijk wordt.

Klinkt dit als een ervaring waardoor je de zin van het leven weer terugvindt en wil je die ook eens wilt meemaken, neem dan contact op voor een afspraak. 

Plan gratis kennismakingsgesprek in
de zin van het leven
de zin van het leven
Wat is de zin van mijn leven