De zin van je leven (terug)vinden

Je staat middenin het leven. Je hebt een druk gezin of je baan slokt veel tijd op, je komt weinig aan jezelf toe. Af en toe voel je je gespannen of uitgeteld. Soms vraag je je af wat de zin van alles is.

Je innerlijke krachtbron aanboren

Ben je zinvol bezig met je leven? Of heb je soms door alle drukte het gevoel dat je wordt geleefd? En dat je je eigen koers kwijt bent?

Herken je jezelf hierin? Er lijkt niet echt iets aan de hand te zijn, maar als je lang zo door leeft, kunnen depressie, burnout of zelfs ernstige lichamelijke klachten op de loer liggen.

Misschien kun je je grenzen niet stellen, het kan dat je eigenlijk je plaats in de wereld niet in durft te nemen, dat de negatieve woorden van je ouders nog in je hoofd doorklinken.
Hypnotherapie kan je dan helpen om in balans te komen en onverwerkte emoties uit het verleden te helen. Waardoor je weer in contact komt met de krachtbron in jezelf en je het leven beter aan kunt, met meer vervulling en levensvreugde.

Hypnotherapie kan je ook helpen bij het overkomen van angsten, gebrek aan motivatie en zelfvertrouwen, onzekerheid en een negatief zelfbeeld. Zelfs wordt hypnotherapie tegenwoordig veel ingezet in ziekenhuizen bij de behandeling van medische klachten, zoals te zien is in deze aflevering van Nieuwsuur: Hypnose op recept‘.

Neem contact op
Toepassingen